Over ons

Auto Ekon B.V. , een begrip in Alphen aan den Rijn, voormalig dealer van Daihatsu en Chevrolet is één van de ondernemingen van de familie Baak.

Door de steeds toenemende vraag bij onze ondernemingen naar het leveren van nieuwe en zeer jong gebruikte auto’s is het volgende idee ontstaan. Je moet kunnen inspelen op de vraag van de klant en de bewegingen in de markt. Daardoor zijn wij ons gaan specialiseren in de verkoop van nieuwe en jong gebruikte auto’s.

Door de eigen inkoop kanalen, hebben wij het mogelijk kunnen maken, de nieuwe auto’s voor scherpe prijzen te kunnen verkopen. Rechtstreekse inkoop van uit de fabrieken, scheelt immers veel geld en kunnen wij vertalen naar onze scherpe verkoopprijzen.

De nieuwe naam is: EKON AUTOMOTIVE B.V. geworden en staat garant voor kwaliteit, service en zéér scherpe prijzen.

Wekelijkse acties en nieuwe aanvoer is ons motto.

In een nieuw bedrijf zijn natuurlijk ook nieuwe gezichten. Onze verkoper Joey Lenting gaat de scepter zwaaien in deze nieuwe onderneming.

Joey heeft zijn kennis vergaard bij één van de Baak ondernemingen en is volledig bekwaam en opgeleid, om u als klant te kunnen ontvangen en te woord te staan. Hij zal er voor zorgen dat de bekende sfeer en ongedwongenheid bij EKON AUTOMOTIVE B.V. zal voortbestaan.

Zoals voor een ieder bekend gezicht Fred Heemskerk, zal Joey Lenting  met raad en daad bijstaan. 30 jaar ervaring in het vak en het vertrouwde  gezicht van EKON, kunnen wij u niet weerhouden.

Om het verhaal geheel compleet te maken, hebben wij financiering acties tegen zéér scherpe tarieven en is het zelfs mogelijk om in een nieuwe auto weg te rijden voor een bedrag vanaf € 179,00 per maand. Wij maken graag een passend voorstel met een duidelijk rekenvoorbeeld.

Uiteraard is het inruilen van uw auto mogelijk en door de groeiende vraag naar gebruikte auto’s kunnen wij voor u zeker een passend voorstel maken.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Wekelijkse aanvoer van nieuwe en jonge gebruikte auto’s.
  • Altijd de scherpste prijzen en voordelige financiering mogelijkheden.
  • Direct een inruil voorstel, zodat u direct weet waar u aan toe bent.
  • De vertrouwde service en garantie blijven wij doorvoeren.

Uiteraard bent u natuurlijk welkom in onze showroom aan de Koperweg 21, 2401LH Alphen aan den rijn – tel. (0172) 431332.
Hier zult u versteld staan van ons aanbod, en ruime keuze uit wel 50 auto’s.

Kom gerust een kijkje nemen en de vertrouwde koffie staat altijd klaar.